Workshop Visionboard maken in Alkmaar

De eerste stap naar het leven van je dromen

Workshop Visionboard makenworkshop visionboard maken

Een vision board is een collage van plaatjes, foto’s en mooie teksten van jouw dromen, doelen en dingen waar jij blij van wordt. Het wordt ook wel eens droombord genoemd, omdat het een middel is om jouw dromen te visualiseren.

Wat wil je graag hebben, wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Het maken van een visionboard helpt je om je doelen en wensen helder te krijgen. Het activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze werkelijkheid te maken.

We beginnen  met een mooie meditatie / visualisatie-oefening, waarmee je je verbeeldingskracht aanspreekt. Door het creëren van mentale beelden, heb je een prachtig instrument om je diepste verlangens en ambities te realiseren.

Vervolgens kun je al knippend en plakkend je creativiteit de vrije loop laten.
We werken in een rustige sfeer zodat je je innerlijke stem hoort en in verbinding komt met wat voor JOU belangrijk is, zonder dat je daarbij wordt afgeleid door anderen.

Er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Aan het einde van de workshop zullen we elkaars visionboards bekijken en bespreken. Je hebt dan een actieplan om stap voor stap jouw doel te bereiken.

De avond is geschikt voor iedereen die op een leuke manier in contact wil komen met zijn ware verlangens. Jouw investering bedraagt EURO 27,50 inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Wanneer : 5 januari 2019 13.30 – 16.00 uur
Ook kan de workshop speciaal voor een groepje van 4 – 8 personen worden georganiseerd. Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur
Waar : Praktijk Acu-Putten, 1e etage De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar


De workshop wordt gegeven door Anita Duin. Je kunt je aanmelden via het contactformulier  of bel naar 06-26274343

Deze workshop is een onderdeel van Anita’s Feelgood Coaching Workshops
Alle workshops zijn los te volgen. Een aantal van deze workshops is zeer geschikt als vriendinnenuitje, een verbindende avond met collega’s enz.
Klik voor het complete aanbod

 

Droombord maken