Kundalini Yoga – zondagochtend workshop

Kundalini yogaKundalini Yoga

In samenwerking met gasttrainer Willem Louissen organiseert praktijk Acu-Putten een workshop Kundalini Yoga. De workshop vindt plaats op zondag 25 februari van 10.00 tot 11.30 uur in De Rekere aan de Drechterwaard 16 in Alkmaar

De yoga van de energie en het bewustzijn

Kundalini Yoga is een mix van spirituele en lichamelijke oefeningen. Kundalini omvat beweging, ademhalingsoefeningen, meditaties en mantra’s (helende klanken).  Met als resultaat lichamelijke en mentale vitaliteit.

Kundalini wordt ook wel de yoga van de energie en het bewustzijn genoemd. De oefeningen zijn eenvoudig opgebouwd en kunnen makkelijk worden uitgevoerd. Dit maakt de workshop geschikt of je nu wel of geen ervaring hebt.

Willem Louissen

Ik ben Willem Louissen en in 2004 ben ik aanraking gekomen met kundalini yoga. Ik had lichamelijke klachten. Door het intensief beoefenen van yoga verdwenen deze. In de kundalini yoga kon ik daarnaast ook veel van mijn honger naar spirituele groei kwijt. Ik leerde over grenzen in zowel mijn lichaam als geest. Yoga betekent letterlijk verbinden en dat voel ik steeds als ik mediteer en yoga beoefen. Na een aantal jaren beoefenen, heb ik uiteindelijk ook de opleiding tot kundalini yogaleraar gevolgd om mijn kennis/ ervaring beter te kunnen delen.

Meedoen met deze inspirerende en ontspannen workshop? Je bent van harte welkom.
Jouw bijdrage voor deze workshop is 10 EURO.

Je kunt je aanmelden via ons contactformulier  of bellen met Erwin van Putten 06-13753264

Graag zelf een matje meenemen, en eventueel een deken. Wij adviseren makkelijke, loszittende kleding.

Bloesemremedies Chinese geneeskunde Film Filosofie Kruiden Massage Voeding Zwangerschap
workshop rust in je hoofd
Rust in je hoofd – Energie in je lijf
workshop gembercompressen
workshop gembercompressen en massage
Acupunctuur zwangerschap
Acupunctuur bij zwangerschapsmisselijkheid