Kundalini Yoga – workshop

Ontsteek jouw Innerlijk Licht tijdens de Kundalini Yoga workshop

In samenwerking met gasttrainer Willem Louissen organiseert praktijk Acu-Putten een workshop Kundalini Yoga. De workshop vindt plaats op donderdagavond 15 november van 19.30 – 21.00  uur in De Rekere aan de Drechterwaard 16 in Alkmaar. Het thema van de workshop is ‘Het Innerlijke Licht’

De yoga van de energie en het bewustzijnworkshop kundalini alkmaar

Kundalini Yoga is een mix van spirituele en lichamelijke oefeningen. Kundalini omvat beweging, ademhalingsoefeningen, meditaties en mantra’s (helende klanken).  Met als resultaat lichamelijke en mentale vitaliteit.

Kundalini wordt ook wel de yoga van de energie en het bewustzijn genoemd. De oefeningen zijn eenvoudig opgebouwd en kunnen makkelijk worden uitgevoerd. Dit maakt de workshop geschikt of je nu wel of geen ervaring hebt.

Willem Louissen

Ik ben Willem Louissen en in 2004 ben ik aanraking gekomen met kundalini yoga. Ik had lichamelijke klachten. Door het intensief beoefenen van yoga verdwenen deze. In de kundalini yoga kon ik daarnaast ook veel van mijn honger naar spirituele groei kwijt. Ik leerde over grenzen in zowel mijn lichaam als geest. Yoga betekent letterlijk verbinden en dat voel ik steeds als ik mediteer en yoga beoefen. Na een aantal jaren beoefenen, heb ik uiteindelijk ook de opleiding tot kundalini yogaleraar gevolgd om mijn kennis/ ervaring beter te kunnen delen.

Meedoen met deze inspirerende en ontspannen workshop? Je bent van harte welkom.
Jouw bijdrage voor deze workshop is 12,50 EURO.

Je kunt je aanmelden via ons contactformulier  of bellen met Erwin van Putten 06-13753264

Graag zelf een matje meenemen, en eventueel een deken. Wij adviseren makkelijke, loszittende kleding.

Willem Louissen