fbpx

Workshop geluksboekje maken

Workshop geluksboekje makenworkshop geluksboekje maken

Een leuke, gezellige, inspirerende en creatieve workshop waar je blij van wordt!
Je maakt zelf een mooi boekje die je vult met de positieve dingen uit jouw leven…mooie herinneringen, grappige momenten, hoogtepunten, dingen waar je trots op bent, doelen die je hebt bereikt, fijne mensen in je leven, alles wat jou een goed gevoel geeft.

Je kunt het boekje vullen met plaatjes, met mooie teksten, spreuken of tekeningen. Je kunt het helemaal inrichten zoals jij dat wilt.

De workshop geluksboekje maken begint met een mooie visualisatie/meditatie. Vervolgens kun je al knippend en plakkend en bladerend door mooie tijdschriften je creativiteit de vrije loop laten.

We werken in een rustige sfeer zodat je je innerlijke stem hoort en in verbinding komt met wat voor JOU belangrijk is, zonder dat je daarbij wordt afgeleid door anderen. Er is zeker ook ruimte voor gezelligheid.

De avond is geschikt voor iedereen die op een leuke manier in contact wil komen met de mooie momenten uit jouw leven. Jouw investering bedraagt EURO 27,50 inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Datum: donderdag 27 september van 19.00 – 22.00 uur
Lokatie: praktijk Acu-Putten, De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar

De workshop wordt gegeven door Anita Duin, 06-26274343Aanmelden: een mailtje met je naam en telefoonnummer naar anita.duin@ziggo.nl of ons contactformulier

Deze workshop geluksboekje maken is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje. Als je zelf een groepje samenstelt van minimaal 5 personen, kunnen we in overleg een datum plannen

 

 

workshop geluksboekje

Deze workshop is een onderdeel van Anita’s Feelgood Coaching Workshops
Alle workshops zijn los te volgen. Een aantal van deze workshops is zeer geschikt als vriendinnenuitje, een verbindende avond met collega’s enz.
Klik voor het complete aanbod