Tarieven per 1 januari 2020

Behandeling
Bedrag
Bijzonderheden
Acupunctuur € 80,25
€ 53,50
1e consult ± 75 min
Vervolgconsult ± 45 min
Auriculo € 53,50 Per behandeling
Stoppen met roken € 53,50 Per behandeling
Guasha € 42,-
€ 33,-
1e Consult, inclusief intake
Vervolgconsult
Chinese massage, ontspannings-
massage en voetmassage
€ 33,-
€ 42,-
€ 50,-
± 40 min
± 55 min
± 70 min
Kruidenstempelmassage € 50,- ± 70 minuten
Gembermassage € 50,-  ± 70 minuten
Reinigingsmassage € 80,-  2x behandeling guasha en
reinigingskuur kruidenthee
Pinnen is bij ons niet mogelijk

Alle acupunctuur klanten ontvangen een nota die u contant of per bank  aan ons kunt voldoen. De nota dient u zelf door te sturen naar uw ziektekostenverzekeraar. Massages graag contant afrekenen (geen pin)

Acupunctuur wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed. Soms voor 75% soms 100%. Meestal met een maximum vergoeding per jaar, maar bij sommige verzekeraars onbeperkt.   Acupunctuur komt niet ten laste van uw eigen risico.
Als u zeker wilt weten of uw acupunctuurbehandeling wordt vergoed, kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar. U kunt ook het vergoedingenoverzicht raadplegen van de NVA

 

Erwin van Putten is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Dit is een Tarieven acupunctuuroverkoepelende organisatie van acupuncturisten. De NVA stelt eisen aan hun leden die betrekking hebben op het gebied van hygiëne, opleidingsinstituut en bij- en nascholingen.

Leden van de NVA zijn westers medisch geschoold. Lidmaatschap van de NVA geeft recht op vergoeding van de behandeling acupunctuur bij diverse ziektekostenverzekeringen.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.  U kunt alleen telefonisch annuleren, dus niet per e-mail of whatsapp. Erwin van Putten 06-13753264

Bij het niet tijdig afzeggen brengen wij  het behandeltarief in rekening.