Reinigingsmassage met guasha en zuiverende kruidenthee

Reinig je lichaam, verwijder afvalstoffen en voel je weer fit en vitaal

reinigingsmassageReinigingsmassage voor meer vitaliteit in twee weken.

Klinkt jou dit als muziek in de oren en wil je vitaler en met meer energie van het leven genieten? Dan is een reinigingsmassage een interessante aanbieding voor je. Je ondergaat in korte tijd (binnen 2 weken) twee keer een guasha-behandeling.

Guasha is een massage-techniek die er voor zorgt dat je lichaam wordt ontgift en blokkades worden opgeheven. Hierdoor kan jouw energie weer optimaal stromen. Je organen worden geprikkeld hun functies weer beter uit te voeren, wat direct positieve gevolgen heeft voor de spijsvertering. Vocht wordt afgedreven, vage klachten en vermoeidheid verdwijnen.

De behandeling wordt ondersteund met een kruidenkuur. Dit betekent dat je gedurende 2 weken dagelijks een aantal kopjes kruidenthee drinkt. Deze lekkere thee zit boordevol mineralen en geneeskrachtige stoffen waardoor je hele lichaam een enorme boost krijgt. Je hoeft geen speciaal dieet te volgen, wel adviseren we je om gedurende de kuur zo gezond mogelijk te eten. Dit totaalpakket bieden we je nu aan voor slechts EURO 75,-  Na de 1e behandeling betaal je 40 EURO, na de 2e behandeling 35 EURO (contant, geen pin aanwezig)

snel resultaat met guasha

De resultaten met guasha zijn zo mooi. De behandeling kan soms wat gevoelig zijn. De meeste klanten voelen zich echter  vaak al na één behandeling stukken beter

Enkele reacties van klanten:

De guasha-behandeling was nogal een heftige belevenis. Als je huid verkleurt door de schraapbehandeling, is het een teken dat er een blokkade zit in je lijf. Guasha werkt op je meridianen en dus kun je al de plek die verkleurt zien waar het probleem in je lijf zit. En… er zaten bij mij heel wat problemen. Mijn rug was bont en blauw na afloop en de behandeling op zich was niet geheel pijnloos. ….
Maar na afloop voelde ik me erg ontspannen en sliep ik voor het eerst in weken weer lekker. Als dat geen winst is?! De verkleuring en het beurse gevoel trok snel weg en ik wilde meer! (Diana)

Met de Guasha therapie heb ik ten aanzien van mijn schouderklachten (bursitis) opmerkelijke goede resultaten bereikt in korte tijd. Na drie behandelingen heb ik minder pijn en meer bewegingsvrijheid. En dit na te zijn behandeld door de huisarts en een medisch specialist zonder veel resultaat. Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben met Guasha en ga door met de behandeling. Overigens ben ik ook met iets totaal anders gestart. Ik laat me ook behandelen met Guasha voor mijn cellulitis met al een gladdere huid! Go Guasha! (Saskia)
Uitgebreide informatie over een guasha-behandeling vind je hier

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@acu-putten.nl  

Uiteraard kun je ons ook bellen op  072 51 56 004 of 06 13753264