Een weldaad voor je lichaam

Massage om te ontspannenMassage Alkmaar

Massage Alkmaar: Als je het fijn vindt om je zo nu en dan te laten masseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een professionele en weldadige ontspanningsmassage.

De massage is gebaseerd op de klassieke massage, maar ook andere technieken, uit bijvoorbeeld de ayurvedische massage en Chinese massage worden toegepast. Tijdens onze massages maken wij gebruik van heerlijk geurende essentiële olie, die het (ontspannende) effect van de massage versterken. De massage kan naar gelang de wens van de klant worden aangepast, hetzij een wat steviger of zachte massage.

Een oppepper voor lichaam en geest

Een massage is uitermate geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan het spier- of bewegingsapparaat. Daarnaast kan het baat hebben bij spierpijnen als gevolg van sporten.

En ook een weldaad voor iedereen die zich wel eens uitgeblust of vermoeid voelt, bijvoorbeeld na een zware werkweek. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als er klachten zijn die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.

Jezelf aandacht geven, even niets moeten, tot rust komen  zijn hele een goede redenen om een massage te boeken.

Je merkt meteen de positieve effecten

Massage is een echte weldaad voor het lichaam. Het maakt gespannen spieren los en verbetert de bloedsomloop. Massage verlaagt de hoeveelheid  stresshormonen in het lichaam, waardoor het heerlijk ontspannen werkt.

De effecten op een rijtje:

  • ontspanning en innerlijke rust
    massage kadobon

    Massage kadobon bestellen

  • maakt dat je je lekker in je vel voelt
  • je energie gaat weer stromen
  • werkt stress verminderend
  • je spieren voelen heerlijk soepel
  • je knapt er echt van op

 

De massage kan geboekt worden bij Erwin van Putten of Anita Duin , allebei professionele massagetherapeuten.
Onze massages zijn betaalbaar en vriendelijk geprijsd, zie tarieven

Afspraak of meer informatie, klik voor onze contactgegevens

Onze praktijk ligt op 5 minuten afstand van het centrum van Alkmaar, in Huiswaard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien is de praktijk goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wil je iemand verrassen met een ontspannend kado ? Bestel dan bij ons een massage kadobon. Na telefonische afspraak kan deze worden opgehaald in onze praktijk. Uiteraard kunnen we deze ook opsturen. De bon dient dan bij vooruitbetaling te worden voldaan.