Maak je lichaam winterklaar met Moxa en acupunctuur

De warmste behandeling in het koudste seizoen met moxa en acupuntuur

Wil je een goede gezondheid behouden in de winter, dan is moxa de oplossing volgens de Chinese geneeskundemaak je lichaam winterklaar met moxa
In december en januari zijn de dagen het korts en de nachten het langst. Dit is in de traditionele Geneeskunde het ideale moment voor een behandeling met moxa en acupunctuur.

Als de dagen kort, donker en koud zijn, ben je gebaat bij een Yange-therapie die zorgt voor warmte, zon en licht

In termen van Yin en Yang, waarbij Yin staat voor winter, donker, koude en rust is dit het jaargetijde waarin Yin op zijn hoogtepunt is. We zijn dan gebaat bij een Yange therapie, die staat voor zomer, licht, warmte en beweging.
Moxa is de meest Yange behandelwijze die er is. Het geeft een weldadige warmte en haalt kou uit je lijf. Net zoals de zon ijs doet smelten, zorgt moxa ervoor dat je energie weer gaat stromen en dat je behaaglijk warm wordt.

Speciale acupunctuurpunten helpen je de winter door

Wil jij lekker warm blijven als het buiten koud is? In combinatie met een aantal speciale acupunctuurpunten wordt de vitale levensenergie aangewakkerd. Je weerstand wordt groter en je voelt je fitter en energieker. Acupunctuur en moxa stimuleren samen de bloedsomloop, tot de kleinste haarvaatjes aan toe.

Heb jij vaak last van koude handen en voeten, dan kan het zijn dat er een tekort aan verwarmende energie in je lichaam is.

Koude handen en voeten, een slechte weerstand, gewricht- en spierpijn, algehele aversie tegen koude, vermoeidheid, somberheid, een winterdip. Een ook pijnklachten die verergeren bij koud en vochtig weer zijn goede redenen om een behandeling te boeken. Het is een echte aanrader om tijdens de winter een of een aantal keren een behandeling te ondergaan

Je kunt bij Erwin van Putten terecht voor deze speciale ‘winterbehandeling’, welke deels wordt vergoed door de zorgverzekeraar, zie tarieven acupunctuur

Voor meer info of afspraak contactgegevens of klik om te bellen naar Erwin van Putten