Loslaten was nog nooit zo leuk! Ga mee op een helende reis naar meer innerlijke rust.

ho pono pono alkmaarWat wil jij graag achterlaten in en waar wil je meer van? Loslaten betekent dat je jouw leven weer ten volle kan leven.

Wil jij graag iets loslaten? Dan is deze aanbieding perfect voor jou….want… Loslaten was nog nooit zo leuk! Ga mee op een helende reis naar meer innerlijke rust.

Zijn er gedachtes en gevoelens die je graag zou willen loslaten? Als je ergens boos of verdrietig over bent en daar steeds maar over blijft piekeren, dan kost dat je heel veel energie. Steeds maar opnieuw een nare gebeurtenis, een vervelende periode uit je leven in je gedachten herbeleven, maakt dat je niet verder kunt.

Misschien wil je wel angst loslaten, of onzekerheid, je gebrek aan zelfvertrouwen, of al dat andere waar je last van hebt. Het kan ook een gebeurtenis in jouw leven zijn, of een persoon, die je graag zou willen loslaten. Jezelf bevrijden van de nodeloze pijn die het steeds maar opnieuw beleven van de pijnlijke situatie meebrengt.

Anita Duin bied je een mooi ritueel om het verleden helen. Na deze sessie ben jij klaar om dingen anders te doen, klaar voor een nieuw begin, klaar om een stap vooruit zetten, met mededogen voor jezelf. Omdat jij bevrijdt van allerlei gevoelens en gedachtes verder kunt en nu eindelijk de last kan los laten die je misschien al heel lang met je meedraagt. Om vol positiviteit aan een prachtig nieuw jaar te beginnen.

In december en januari kun je bij Anita Duin een sessie boeken. (Via skype of in mijn praktijk in Alkmaar) Jouw investering bedraagt slechts 40 EURO, de sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Heb jij interesse of wil je een afspraak maken, stuur dan een mailtje naar anita.duin@ziggo.nl  of bel naar 06-26274343. We kunnen dan in overleg een afspraak plannen.

Je kunt ook een berichtje sturen via mijn contactformulier

Meer over de coachingspraktijk van Anita Duin lees je hier

Ho Pono Pono 

Bloesemremedies Chinese geneeskunde Film Filosofie Kruiden Massage Voeding Zwangerschap
workshop kruidenstempels
Workshop kruidenstempels
ho pono pono alkmaar
Loslaten was nog nooit zo leuk! Ga mee op een helende reis naar meer innerlijke rust.
chinese geneeskunde koffie
Chinese geneeskunde en koffie