Geniet van een Oosterse massage met heerlijke  kruidenstempels

De behandeling bestaat uit een verrukkelijke combinatie van drukpuntmassage, massage met warme kruidencompressen en  een ontspannende oliemassage.

De kruidenstempels zijn gevuld met ontspannende kruiden die ook je lichaam reinigen. Door de stempels te stomen, komen de aroma’s vrij, wat maakt dat het heerlijk ruikt.

Kruidenstempel ontspannen en verwarmen je lichaam

De compressen ruiken niet alleen heerlijk, ze zorgen ook voor een betere doorstroming van energie, reinigen het lichaam, kruidenstempelswerken pijnstillend en zijn vooral zeer ontspannend. Je wordt ook van top tot teen heerlijk gemasseerd met warme olie.

De behandeling brengt verlichting bij spier- en gewrichtspijnen, bevordert het afvoeren van afvalstoffen en drijft vocht af. Het heeft een vitaliserende werking en kan zodoende vermoeidheidsklachten opheffen.

Door middel van deze  massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Laat alle stress van je afglijden tijdens een lichaamsmassage

Sta jezelf toe om te ontspannen en laat de boel de boel.  Gewoon even tot rust komen, zelfs als je het druk hebt.
Je ervaart meteen ontspanning en meer innnerlijke rust, waardoor je weer nieuwe energie oplaadt.

De kruidenstempelmassage is een behandeling van het gehele lichaam en kan naar behoefte worden aangepast. Deze massage is te boeken voor 55 minuten of 70 minuten, zie tarieven

De massage wordt gegeven door Erwin van Putten of  Anita Duin , allebei professionele massagetherapeuten. Vind je het fijn om een keer samen met iemand anders gemasseerd te worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afspraak of meer informatie , klik voor onze contactgegevens

kruidenstempelmassage