Kleurplaat libelle / dragonfly bestelling

Kleurplaat LIBELLE / DRAGONFLY – bestel jouw exemplaar in pdf-formaat

kleurplaat dragonfly

Een Libelle leert je hoe je je kunt aanpassen als de omstandigheden veranderen
De libelle staat voor transformatie en flexibiliteit, voor de gave om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Een libelle kan alle kanten op vliegen en staat voor de mogelijkheden die het leven je biedt. In plaats van je krampachtig vast te houden aan dat wat er is, aan tevergeefs trachten de controle te houden, leert libelle je om het leven te omarmen, met alles wat erop en eraan zit.

In de Feng Shui (de chinese leer waarbij je je omgeving zo inricht dat het je positieve energie geeft) is de betekenis van de libelle (of dragonfly) een nieuw begin en voorspoed.

Heb jij in tijden van grote verandering behoefte aan geduld, weerbaarheid en standvastigheid? De libelle als krachtdier kan dienen als jouw gids of helper in dit proces.

Hang de kleurplaat op een plaats waar je hem vaak tegenkomt en jou steeds helpt herinneren aan deze kwaliteiten

Wil je een pdf bestellen? Ik vraag een kleine bijdrage van € 2,99
Je hebt hiermee een originele handgemaakte kleurplaat. Voor dit bedrag krijg je urenlang kleurplezier en heb je na afloop een mooi kunstwerk waar je nog heel lang van kunt genieten.

Betaal veilig met Ideal, Bankcontact of Paypal

Totaal: € -

 

Na jouw betaling ontvang je een email met de download-instructies. Wij adviseren je om je spam te controleren. Heb je na 1 uur nog niets ontvangen, neem dan contact met me  op via mijn  contactformulier