Je lichaam vitaliseren, spieren losmaken en diepe rust ervaren

Het gember-massage arrangement begint met een weldadige ontspanningsmassage om je vrij te maken van dagelijkse gembermassagespanning en stress. Doel van deze massage is het lichaam te vitaliseren, de spieren los te maken en diepe rust te ervaren. Hierdoor wordt je lichaam opengesteld voor het ontvangen van warme gembercompressen.

Het tweede deel van de behandeling bestaat uit het opleggen van warme gembercompressen, een middel dat vooral verrukkelijk diep verwarmend en ontspannend werkt.

Gembercompressen brengen onmiddelijke verlichting bij pijn en kou

Gembercompressen zijn doeken die gedrenkt worden in heet gemberwater. Gedurende circa 30 minuten wordt om de paar minuten een verse warme doek op je rug of een andere plek naar keuze gelegd. De intense warmte en ontgiftende werking van de gember dringt diep door in het lichaam, verwarmt, ontspant overbelaste organen en helpt je lichaam afvalstoffen afvoeren. Je zult ervaren dat gember niet voor niets een wondermiddel voor alledaagse kwalen wordt genoemd.

Gembercompressen kunnen je helpen bij allerlei kwalen:

-Verkoudheid en luchtweginfecties
-alle soorten rugklachten
-pijnlijke en verkrampte spieren
-gewrichtspijnen
-klachten als gevolg van kou en vocht
-menstruatiepijn

Deze massage is te boeken voor 70 minuten, zie tarieven

De massage wordt gegeven door Erwin van Putten of  Anita Duin , allebei professionele massagetherapeuten. Vind je het fijn om een keer samen met iemand anders gemasseerd te worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afspraak of meer informatie, klik voor onze contactgegevens

gembercompressen