Haal het maximale uit jezelf met het enneagram

Ben jij een perfectionist, een helper, een presteerder, een romanticus, een waarnemer, een loyalist, eenenneagram coaching levensgenieter, een leider of een bemiddelaar?

Ben je nieuwsgierig welk type jij bent, waar je uitdaging ligt en hoe je dit alles praktisch kan inzetten? Of wil je weten welk  enneagramtype goed bij jou past ? Inzicht in een passend beroep ? Je komt er achter met enneagram coaching.

Als je je enneagramtype kent, dan maakt dat je bewust van je drijfveren, van hetgeen er voor jou echt toe doet, en ook van je blinde vlekken en valkuilen.

Het enneagram is een psychologisch systeem om meer inzicht in jezelf te krijgen, in anderen en in je relaties met anderen. Het enneagram beschrijft negen menselijke karakters die in denken, voelen en handelen van elkaar verschillen. Het wordt ook wel gezien als een handleiding hoe je beter met jezelf en met anderen kunt omgaan.

Deze negen persoonlijkheidstypes reageren allen op hun eigen manier op de wereld om hun heen. Elk mens heeft één type dat domineert. Ieder type heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. Het enneagram verklaart waarom wij ons op een bepaalde manier gedragen of een bepaalde kijk op de wereld hebben.

Enneagram coaching bij Erwin van Putten

Ben jij een perfectionist, een helper, een presteerder, een romanticus, een waarnemer, een loyalist, een levensgenieter, een leider of een bemiddelaar? Je komt het te weten tijdens een enneagram consult bij Erwin van Putten.

Het enneagram helpt jou het leven te leiden dat je wilt leiden

Aan het eind van het consult heb je een beter beeld van jezelf. Je wordt vrijer in het maken van keuzes en in het omgaan met lastige situaties. Kortom: het helpt jou om het leven te leiden dat je wilt leiden.
Jouw investering bedraagt 70 EURO voor een gesprek.

Bel voor een afspraak met Erwin van Putten : 06-13753264
Meer informatie;  Contactformulier