Heb jij zin in een leuke cursus of workshop?

Cursus en workshops op het gebied van massage,  guasha, Qi Gong, oefentherapie, meditatie, Chinese geneeskunde,  lichaamsverzorging en persoonlijke ontwikkeling

De workshops worden gegeven door Erwin van Putten en Anita Duin, beide veelzijdige therapeuten en trainers.

Onze cursussen zijn praktisch, gezellig, inspirerend en geschikt voor iedereen die het eigen welbevindenmassagecursus Alkmaar en de gezondheid positief wil beïnvloeden.

Puur voor je plezier, ter ontspanning, omdat je goed voor jezelf wilt zorgen, of omdat je het leuk vindt iets nieuws te leren…je bent van harte welkom. Onze workshops zijn zeer geschikt voor toepassing in huiselijke kring. Ben je al masseur/therapeut, dan kun je met onze workshops je kennis opfrissen of verbreden.

Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers van 8 a 10, om de relaxte sfeer en de persoonlijke aandacht tijdens de workshop te waarborgen

Agenda:
(klik op de links voor meer informatie)

 

15 januari 2022 : Workshop kruidenstempels
11 december 2021 : Workshop gembercompressen

Al onze activiteiten vind je eveneens terug op onze facebookpagina

Workshops op aanvraag

Vind jij het leuk om een workshop te volgen met een door jou samengestelde groep? Of wil je een leuk en origineel uitje organiseren? Als familiedag, vrienden/vriendinnenuitje, teambuilding ? Of samen met collega’s ? Wij kunnen dit voor jullie regelen. Informeer naar de mogelijkheden.

cursus en workshops

Cursus lokatie

Onze cursussen worden gegeven in onze praktijk  in De Rekere  aan de Drechterwaard 16 in Alkmaar
Er is volop gratis parkeergelegenheid voor auto en fiets.
De NS-stations Alkmaar en Alkmaar Noord liggen op loopafstand en de bus stopt voor de deur.

plan hier je route