Leer stap voor stap de kunst van een weldadige massage

Tijdens de cursus Chinese hoofd nek schouder massage leer je hoe je iemand een weldadige behandeling kunt geven. De massage heeft een positief effect op spanningsklachten en pijn en is bovenal heerlijk ontspannend.

De behandeling vindt plaats op een gewone stoel en kan daarom makkelijk en overal worden uitgevoerd.

Drukpunten en meridianen

Ben jij enthousiast over Oosterse geneeswijzen en wil je dit graag zelf toepassen? We laten je een aantalcursus chinese hoofd nek schouder massage veelgebruikte drukpunten zien waarmee je effectief klachten kunt aanpakken. Uiteraard komen ook de meridianen aan bod.

De massage wordt stap voor stap uitgelegd en aangeleerd en is na afloop meteen toepasbaar is. De cursusdag is zo opgebouwd dat je de technieken snel en eenvoudig onder de knie krijgt. Bovendien ontvang je uitgebreid cursusmateriaal zodat je naderhand altijd een naslagwerk bij de hand hebt.

De workshop is geschikt als je het leuk vindt om je vrienden of familieleden te masseren. Ervaring is niet nodig. Heb je al wat massage-ervaring, dan is dit een leuke manier om wat nieuwe technieken toe te voegen aan je behandeling.

Praktische informatie over de cursus Chinese hoofd nek schouder massage

Prijs: EURO 70,- per persoon
Datum: zaterdag 10 april 2021 van 10.00 – 15.00 uur
Lokatie: Praktijk Acu-Putten, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar

In verband met covid kan het zijn dat er tijdens bepaalde onderdelen van de workshop van je wordt gevraagd een mondmasker te dragen. Wil je hier rekening mee houden? Mocht je hier bezwaar tegen hebben is het wellicht handig om je deelname uit te stellen tot een volgende keer

Meld je aan (nog twee plekjes beschikbaar)

Betaal veilig met Ideal of Bankcontact

Totaal: € -

Na betaling ontvang je automatisch een e-mail op het door jou opgegeven adres.
Er kan soms enige vertraging optreden. Heb je na 24 uur nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op

Als je zelf een groepje samenstelt van minimaal 4 personen dan kunnen we voor jou een workshop organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.