Een richtingaanwijzer naar een blijer, succesvoller en tevreden leven

Persoonlijke coaching bij Anita Duin is een toegankelijke en krachtige methode.  De coaching heeft een positief effect op je coaching alkmaargedachtewereld, op je gedrag en op hoe je je voelt.  Je kunt het zien als een richtingaanwijzer naar een blijer, succesvoller en tevreden leven.

  • Ben je onzeker, besluiteloos, ontevreden over iets, of zit je in een lastige situatie?
  • Zit je iets dwars in je priveleven of op je werk?
  • Wil jij snel verder op weg geholpen worden?

 

Ik kan je begeleiden bij allerlei vraagstukken in je persoonlijke en professionele leven.

De coaching is erop gericht om meer inzicht te krijgen in jezelf en jouw situatie. Je wordt je bewust van je gedrag, bepaalde patronen en van overtuigingen die jou in de weg staan om het leven ten volle te leven.

Een coach met veel levenservaring

Ik ben een vrouw met veel levenservaring.  Op mijn levenspad heb ik diepe dalen en hoge pieken mogen meemaken.  Dit alles heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Meelevend en betrokken,  oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.  Ik kan goed luisteren en tegelijkertijd analyseren en zien wat nodig is. Veiligheid, jezelf kunnen laten zien en ook humor  zijn belangrijke aspecten in mijn coaching.

Een positief effect op je gedachtewereld, op je gedrag en op hoe je je voelt.

Hiernaast  maak ik gebruik van verschillende methodes:
NLP heeft een positief effect op je gedachtenwereld, op je gedrag en op hoe je je voelt.  Je kunt het zien als een richtingaanwijzer naar een blijer, succesvoller en gelukkiger leven. Naast NLP maak ik gebruik van Oplossingsgericht werken, Systemisch werken en mooie visualisaties

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste afspraak maken we kennis met elkaar. Ik stel me aan je voor en vertel je over de verschillende methodes waarmee ik werk. We bespreken wat jij wilt bereiken tijdens het coachingstraject en waarmee jij op weg geholpen wilt worden.

Aan de hand van jouw coachvraag en als er een goede klik is tussen ons , kunnen we een afspraak maken voor een vervolgtraject.

Het vervolgtraject

We komen een aantal keren samen, afhankelijk van de coachvraag is dit gemiddeld 3 – 6 keer, telkens voor 1 à 1,5 uur met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Mijn oprechte interesse en mijn vermogen om een warme en veilige sfeer te creëren maken dat jij je verhaal kwijt kunt. Ik denk met je mee en help je om doelen te stellen waarmee je direct aan de slag kunt. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en nieuw perspectief. Doordat je nieuwe, positieve ervaringen opdoet kom je veel meer in je kracht te staan.

Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht: We gaan samen aan de slag!

Naast de gesprekken die we voeren, help ik je op weg met thuisopdrachten. Deze opdrachten hebben een belangrijke functie en zijn een goede manier om jouw doelen sneller te bereiken.  De opdrachten vergroten jouw inzicht en kunnen je helpen om nieuwe gewoontes aan te leren en oude patronen te doorbreken

Wanneer wij samen een traject aangaan brengt dat jou het volgende

meer zelfvertrouwen en een grotere veerkracht
je comfortzone wordt groter, zodat jij je in steeds meer situaties op je gemak voelt
je weet wat jouw kwaliteiten en sterke punten zijn en hoe je die kunt inzetten
je krijgt meer inzichten in een bepaald thema of een bepaald proces
je zit lekkerder in je vel, op je werk en privé

Wil jij je leven een positieve wending geven, maak dan vandaag nog een afspraak, want….

Coaching is een kado aan jezelf

Ik vraag 70 euro per gesprek.   Consulten zijn ook te boeken via Skype.

Afspraak of meer informatie:

Contactformulier

Anita Duin: 06-26274343

Anita

Coach-opleidingen:  NLP, Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk, en de opleiding tot NLP-coach

Ervaring: sinds 2004 werkzaam als therapeut in mijn eigen praktijk. Als mede-organisator ben ik verbonden aan Vrouw&Verbinding Retraites.  Daarna ben ik regelmatig assistent trainer/coach bij evenementen van Gerda Duin en Bouke de Boer

Voor ernstige problematiek, verslaving, trauma’s, psychiatrische aandoeningen e.d. is deze coaching niet geschikt.

Wat anderen over mij zeggen…

Je bent een betrokken, respectvolle coach, die goed kan luisteren en de hoofdpunten uit een warboel aan opmerkingen kan halen…waarna je handvatten aanreikt die zorgen dat de cliënt verder kan. Wat ik prettig vind aan de coachingssessies  zijn de rustige omgeving, de gemeende belangstelling van Anita en haar niet veroordelende manier van communiceren en aanpakken, waarin zij mij de ruimte gaf om er zelf achter te komen wat mij nu echt dwarszit
Roos

Lieve Anita,
Heel blij ben ik, dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik wil je ontzettend bedanken voor je luisterend oor, goede adviezen en vooral ook je geduld met mij. Door onze gesprekken ben ik een stuk wijzer, autonomer en positiever geworden.
Hartelijke groet, Vanna

De aandacht en het scheppen van een vertrouwde omgeving, vond ik erg prettig. Je bent een warm mens, die goed kan luisteren. Je helpt me op weg om beter met mezelf om te gaan. Door de coaching voel ik mij meer zelfverzekerd.
Wendy

Ik ben enorm op weg geholpen met inzichten in mijn eigen processen. Heb stappen gezet in persoonlijke groei waarvan ik niet wist dat ze nodig waren maar die mij nu rust geven.  Dank je wel! Ik vond de hele manier waarop onze gesprekken gingen heel prettig. De tijd, de rust, de ruimte. Jouw hele uitstraling was rustig en vertrouwenwekkend. Met kennis van zaken heb je mij geholpen zonder dat ik het gevoel had dat ik een patiënt was.
Sascha

Ik vind Anita erg prettig in de omgang.  Zij kan heel goed luisteren, weet de essentie van je probleem uit het verhaal te halen, en stimuleert je er over na te denken wat je anders zou willen.  Anita toont oprechte interesse in je, is een luisterend oor, en die je leert je eigen kracht te vinden en stimuleert om daar wat mee te doen.
Marianne