Laat je energie weer stromen met een Chinese massage

Balans lichaam en geest

-Heb jij een behoefte aan een professionele massage die invloed heeft op het hele lichaam?
-Met een positieve werking op je geestelijke en emotionele welbevinden?
-Een massage die er voor zorgt dat je pijnklachten verdwijnen?
-Een antwoord op geblokkeerde energiebanen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je knapt namelijk zowel fysiek als mentaal enorm op van een Chinese massage.Chinese massage

Chinese massage kan diep in je lichaam doorwerken, spierknopen worden weggemasseerd, gestagneerde energie gaat weer stromen en de doorbloeding van de weefsels verbetert.

Geblokkeerde energiebanen vrijmaken

Deze manier van masseren komt uit China en staat daar bekend onder de naam Tuina (spreek je uit als twie na). Het is een veelzijdige manier van masseren. Chinese massage zorgt voor ontspanning en helpt tegen stress.

Allerlei problemen van het bewegingsapparaat (rugpijn, stijve nek, schouderklachten, sportblessures enz) kunnen baat hebben bij een Chinese Massage.

Wat Chinese massage zo bijzonder maakt is dat het ook helpt bij klachten van interne aard: (bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine slapeloosheid, menstruatiepijn)

Drukpunten en meridianen

Er worden verschillende technieken en handgrepen toegepast op spieren, pezen, gewrichten en het onderhuidse bindweefsel. Het geheim zit hem in de specifieke drukpunten die bij deze massage worden gestimuleerd. De drukpunten beïnvloeden de meridianen, de energiebanen die door ons hele lichaam lopen, waardoor de levenskracht “Qi” vrij kan stromen.

Aanvullende technieken

Als hiervoor aanleiding is, kan gebruik worden gemaakt van aanverwante technieken als cupping , moxa en guasha

Chinese massage Alkmaar:

Deze massage werkt heel goed bij:
* Nek- en schouderpijn,
* Rugpijn
* Fibromyalgie
* Sportblessures
* RSI
* Stressklachten
* Hoofdpijn en migraine
* Slechte bloedcirculatie
* Enz.

Erwin van Putten en Anita Duin zijn allebei professionele massagetherapeuten, zowel geschoold in de westerse gezondheidsleer en de Chinese geneeskunde.
Afspraak of meer informatie  klik voor onze contactgegevens

Chinese massage sport

Leuk berichtje van een tevreden klant die voor de marathon van Rotterdam 2 keer een behandeling heeft gehad in onze praktijk. Een Chinese (tuina) massage vanwege een knie-blessure en om de Qi te versterken. Ook een paar cups gezet omdat ze kampte met de resten van de griep. Mooi resultaat!

Goedemorgen, ik wil je graag laten weten dat het gister héél goed is gegaan. Ik heb er 4 uur en 8 minuten over gedaan. Eerste helft ging top. Vanaf 30 km werden mijn bovenbenen zwaar en ging het lopen ook zwaarder. Maar ik kon het goed volhouden.

Het is ongelofelijk, maar ik heb mijn linkerknie geen moment gevoeld. Ook mijn kuiten niet. Pas na afloop kwam ik erachter dat ik een grote blaar onder mijn linkervoet had. Jouw behandelingen hebben zijn werk gedaan. Heel erg bedankt daarvoor!

Na afloop heerlijk op het terras gezeten in Rotterdam. Fijn dat de marathonstress achter de rug is, maar zeer zeker ook een heel voldaan gevoel