fbpx

Zomer-Aanbieding – coaching bij Anita Duin

Anita Duin coaching in AlkmaarBen jij op zoek naar een persoonlijke coach? Iemand die jou kan begeleiden bij allerlei kwesties die spelen in jouw leven?  Dan is dit een mooie aanbieding voor jou.

Wil jij………

–  meer zelfvertrouwen en je veerkracht vergroten
–  je comfortzone groter maken, zodat jij je in steeds meer
situaties op je gemak voelt
–   weten wat jouw kwaliteiten en sterke punten zijn en hoe
je die kunt inzetten
–  meer inzichten in een bepaald thema of een bepaald
proces
–  je  lekkerder in je vel voelen, op je werk en privé

Methode

Ik ben een vrouw met veel levenservaring.  Op mijn levenspad heb ik diepe dalen en hoge pieken mogen meemaken.  Dit alles heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Meelevend en betrokken,  oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.  Ik kan goed luisteren en tegelijkertijd analyseren en zien wat nodig is. Veiligheid, jezelf kunnen laten zien en ook humor zijn belangrijke aspecten in mijn coaching.

Hiernaast  maak ik gebruik van verschillende methodes:
NLP heeft een positief effect op je gedachtenwereld, op je gedrag en op hoe je je voelt.  Je kunt het zien als een richtingaanwijzer naar een blijer, succesvoller en gelukkiger leven. Naast NLP maak ik gebruik van Oplossingsgericht werken, systemisch werken en mooie visualisaties.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste afspraak maken we kennis met elkaar. Ik stel me aan je voor en vertel je over de verschillende methodes waarmee ik werk. We bespreken wat jij wilt bereiken tijdens het coachingstraject en waarmee jij op weg geholpen wilt worden.

Aan de hand van jouw coachvraag en als er een goede klik is tussen ons , kunnen we een afspraak maken voor een coachingstraject.

Het traject

We komen 3 à 4 keer samen, telkens voor 1 à 1,5 uur met tussenpozen van ongeveer 3 weken. Mijn oprechte interesse en mijn vermogen om een warme en veilige sfeer te creëren maken dat jij je verhaal kwijt kunt. Ik denk met je mee en help je om doelen te stellen waarmee je direct aan de slag kunt. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en nieuw perspectief. Doordat je nieuwe, positieve ervaringen opdoet kom je veel meer in je kracht te staan.

Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht: We gaan samen aan de slag!

Naast de gesprekken die we voeren, help ik je op weg met thuisopdrachten. Deze opdrachten hebben een belangrijke functie en zijn een goede manier om jouw doelen sneller te bereiken.  De opdrachten vergroten jouw inzicht en kunnen je helpen om nieuwe gewoontes aan te leren en oude patronen te doorbreken.

Voor deze sessies vraag ik in de maanden mei t/m augustus een  bijdrage van 70 EURO per keer.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan de Drechterwaard in Alkmaar

Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, wil je me dat dan laten weten? Neem contact op via een berichtje naar info@anitaduin.nl

Hartelijke groet,

Anita Duin
Praktijk Acu-Putten Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar
06-26274343 www.anitaduin.nl

Voor ernstige problematiek, verslaving, trauma’s, psychiatrische aandoeningen e.d. is deze coaching niet geschikt.

Wat anderen over mij zeggen…

Je bent een betrokken, respectvolle coach, die goed kan luisteren en de hoofdpunten uit een warboel aan opmerkingen kan halen…waarna je handvatten aanreikt die zorgen dat de cliënt verder kan. Wat ik prettig vind aan de coachingssessies  zijn de rustige omgeving, de gemeende belangstelling van Anita en haar niet veroordelende manier van communiceren en aanpakken, waarin zij mij de ruimte gaf om er zelf achter te komen wat mij nu echt dwarszit
Roos

Lieve Anita,
Heel blij ben ik, dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik wil je ontzettend bedanken voor je luisterend oor, goede adviezen en vooral ook je geduld met mij. Door onze gesprekken ben ik een stuk wijzer, autonomer en positiever geworden.
Hartelijke groet, Vanna

De aandacht en het scheppen van een vertrouwde omgeving, vond ik erg prettig. Je bent een warm mens, die goed kan luisteren. Je helpt me op weg om beter met mezelf om te gaan. Door de coaching voel ik mij meer zelfverzekerd.
Wendy

Ik ben enorm op weg geholpen met inzichten in mijn eigen processen. Heb stappen gezet in persoonlijke groei waarvan ik niet wist dat ze nodig waren maar die mij nu rust geven.  Dank je wel! Ik vond de hele manier waarop onze gesprekken gingen heel prettig. De tijd, de rust, de ruimte. Jouw hele uitstraling was rustig en vertrouwenwekkend. Met kennis van zaken heb je mij geholpen zonder dat ik het gevoel had dat ik een patiënt was.
Sascha

Ik vind Anita erg prettig in de omgang.  Zij kan heel goed luisteren, weet de essentie van je probleem uit het verhaal te halen, en stimuleert je er over na te denken wat je anders zou willen.  Anita toont oprechte interesse in je, is een luisterend oor, en die je leert je eigen kracht te vinden en stimuleert om daar wat mee te doen.
Marianne

 

coach Alkmaar